Andullation HHP

Jag investerade själv i ett andullationssystem hösten 2019.

Jag fick den presenterad för mig och varenda cell inom mig visste att det här är något jag ska jobba med. 

Och som den fått jobba!

Jag gör ju egentligen mina egna behandlingar som bygger mycket på Kranio Sakral terapi. Men nu lade jag in detta som ett komplement.

Alla ligger först 15 minuter på bädden och sen går jag på med min egen behandling. Alla älskar det. Och vissa kommer bara för att få ligga 15 eller 30 minuter på bädden. 

I min värld där allt är vibration är bädden perfekt för att värma och lösa upp kropp och själ. 

Har du tänkt på att vi som arbetar som kroppsterapeuter sällan själva får behandlingar, eller unnar oss detta. Vår familj ligger i snitt 3 gånger i veckan på bädden. Då är vi 5 personer från 13-50 år, och ALLA älskar det och behöver det då och då lite extra efter et tufft träningspass eller att ha lyft någonting lite tokigt. 

Är DU intresserad av ett Andullationssystem för din egen praktik eller privat för din hälsa så är du välkommen att kontakta mig med dina frågor. Och om möjligt, komma och prova systemet. 

Vill du ha mer information om priser och detaljer skickas det via mail. 

Du kan också ringa mig på nummer 0768-670021

Andrea Holgersson


Vad är Andullationsmassage?

Lite kort information om systemet

Andullationsmassage är en behandling som kombinerar vibrationer med infraröd värme. Tillsammans befrämjar detta cirkulationen av blod och lymfa samt påverkar energin i cellerna.

Det som skiljer andullationsmassage jämfört med vibrationer i generella termer är att systemet arbetar med olika vibrationsfrekvenser. 

Dessa frekvenser påverkar i sin tur olika organ och vävnader i kroppen vilket möjliggör positiva effekter på många olika stress- och smärttillstånd. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Eftersom andullationen arbetar med vibrationer och värme skapas det inget obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. Detta innebär att även personer med smärttillstånd i t ex muskulaturen och som har svårt att klara av klassisk massage, kan använda sig av systemet och uppleva det behagligt och avslappnande. Systemet har i många fall en tydlig smärtlindrande effekt på t.ex. rygg- och nackont, huvudvärk, fibromyalgi, ischias och artros.

Andumedic 3-modeller

Andullationssystemet finns i en Home-modell och en Professionell modell. Vilken som passar beror på i vilken omfattning systemet kommer att användas. Skillnaden mellan systemen är effektiv användningstid där Home-modellen är tänkt att gå någon/ra timmar om dagen medan Pro-modellen är tänkt för en praktik, där den ska kunna stå och gå hela dagarna. Pro-modellen har även ett allergisäkrat överdrag.

Även djur tycker om bädden. Vår lilla tax och kattungar ligger gärna med sina småhussar. 

Andullationstäcken finns också för häst!