Behandlingar 

Andrea´s signumbehandling

Du är unik.

Därför blir alla behandlingar också unika.

Jag kan inte behandla alla på samma sätt då vi bär på olika laster.
En session ser i regel ut så att vi pratar lite om dagsläget. Du lägger dig på bänken, oftast med kläder på, om du inte ska få massage.
Innan ditt möte har jag kanaliserat en energibild till dig. Den skall alltid vara med i behandlingen. Bilden tolkas i slutet på behandlingen.

Jag börjar balansera och rensa kroppen med mycket mjuka grepp. Trots mjuka grepp kan den fysiska och emotionella upplevelsen bli kraftfull. När blockeringar och spänningar släpper kan man uppleva pirr, värme, ilningar, smärta. Det jag vill är att känslan skall skifta i karaktär eller försvinna helt.
Vissa redskap som eteriska oljor, klangskålar, kristaller, akupressurpenna och jordningsband kan komma att användas.
Efter en timme på bänken kan du dagen efter uppleva träningsvärk i tex ryggen.
För mig är målet att Du skall lära känna din kropp så du vet när något är ur balans. Då kommer du och blir balanserad igen. Detta kan ta olika lång tid. Vissa behöver 5 behandlingar, vissa 10 innan de är så jordade och balanserade att de kan börja känna av nyanser i kropp och själ. Men sedan kommer de bara då det behövs. Kanske en gång i kvartalet. Då är jag nöjd!
De vanligaste skadorna är fallskador på svanskota och rygg, och då är det bra att komma direkt så att kroppen inte fastnar i det sneda läget.

1 timme kostar 1000:-.

Sedan tillkommer 500:- för varje påbörjad halvtimme.


Ansiktskur och kristaller

En ansiktskur då och då ger lyster och fräschör till huden. Kuren inleds med en rengöring och peeling av huden och en avslappnande ansiktsmassage. Detta förbereder ansiktet för den kommande ansiktsmasken. Ansiktsmusklerna slappnar av, huden vitaliseras och du får en skön stunds avkoppling. Avslappningen stärks med ett kristallnät. 

Jag använder produkter från Pevonia. 

1 timme kostar 1000:-


Andullation

Andullation- vibrationer och infraröd värme.

Vad är det tänker du? Är det något för mig?

Har du smärtor, lymfbesvär, huvudvärk, ischias, är stressad, svårt med sömnen, muskelspänningar, dålig cirkulation, artros, fibromyalgi? För att bara nämna några tillstånd som kan förbättras av andullation. Som allt annat finns det inga Quickfix när det kommer till kroppen. Men lite intensiv behandling under några veckor kan göra susen, och utan att bli ruinerad.
Med min erfarenhet erbjuder jag lite olika kombinationer tillsammans med andullation. KranioSakralterapi eller regndroppsmassage.
Hur går det till?
Vid ett behandlingstillfälle ligger du på andullationsbädden i 15 eller 30 minuter. Kombinationen av vibration och infraröd värme utlöser positiva signaler i kroppen på hormonnivå. Blodcirkulation och lymflöde förbättras. En kortvarig användning vid akut skada och smärta kan göra underverk.

15 minuter på bädden kostar 300:-

30 minuter på bädden kostar 450:-


Healy frekvensterapi

Frekvenser och energimedicin har funnits med i mina behandlingar i många år nu.

Jag har sökt efter en frekvensapparatur länge men inte hittat rätt förrän nu! www.healyworld.net 

Som alltid gör jag invetseringar föratt jag själv och min familj ska må bra. Om jag dessutom kan använda mig av det i min verksamhet är det en bonus- för mina klienter! Energin i kroppen är mycket kraftfull. Frekvenshealing kommer åt den underliggande obalansen i cellen. Varje obalans vi upplever har sitt energimässiga ursprung och healy kan komma åt dem med frekvenser.  

Jag använder Healy i mina behandlingar på min klinik eller via distansbehandlingar. Healy analyserar obalanser i dina energier och skickar sedan tillbaka vad din kropp visar behov av. Om du befinner dig på min klinik så använder jag elektroder som fästs på handens vrist. Som med alla mina andra behandlingar så inkluderar jag Healy i alla behandlingar om jag upplever att du behöver detta.

Sedan kan man komma för enbart Healybehandlingar.

Under januari-21 har jag utvärderat Healy på inte mindre än 15 personer med 40 behandingstillfällen med spännande resultat. Vi har punktat sömn, ptsd, ångest, depression, smärta, fibro, utmattning mm. Detta har skett på distans.

Fysiska reaktioner upplevdes av alla. Resultaten talar för sig själva och jag åstadkommer vad jag förutsatt- att kunna hjälpa fler människor till bättre hälsa och lugn.

Är Du terapeut och är intressead av att jobba med Healy? Kontakta mig eller gå in på länken. 

Första tillfället kostar 1000 kr och tar ca 1 timme.

Kommande behandlingstillfällen kostar 450 kr.

Boka genom att ringa mig på 0768-670021.

Skaffa en egen Healy

Om man vill optimera sin hälsa och skapa de bästa av förutsättningar för kropp och själ så rekommenderar jag att gör en investering i en egen Healy. https://partner.healyworld.net/relalalaxa


Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kraftfull aromamassage där vi använder 11 terapeutiska oljor under en och samma behandling. Man arbetar enbart på fötterna och på ryggen. Massagen kan verka mjuk, men det är kraften i oljorna som gör jobbet. Här skapas förutsättningar på djupet för kroppen att släppa spänningar och rätta till obalanser. Immunförsvar, muskler, leder, skelett, senor, hud, kroppsvätskor- oljorna kommer in överallt och kan på så sätt jobba på djupet.

Behandlingen tar 1 timme och vi kan också erbjuda parbehandling. 

I samma rum på varsin bänk. Det är mysigt att ta med sin käresta, bästa vän, sitt barn eller förälder eller ditt syskon på en behandling tillsammans.

Parbehandling kostar 1500:-                     Singelbehandling 1000:-