Andullation

Andullation- vibrationer och infraröd värme.

Vad är det tänker du? Är det något för mig?

Har du smärtor, lymfbesvär, huvudvärk, ischias, är stressad, svårt med sömnen, muskelspänningar, dålig cirkulation, artros, fibromyalgi? För att bara nämna några tillstånd som kan förbättras av andullation. Som allt annat finns det inga Quickfix när det kommer till kroppen.                                                                        Men lite intensiv behandling under några veckor kan göra susen, och utan att bli ruinerad.

Hur går det till?
Vid ett behandlingstillfälle ligger du på andullationsbädden i 15 eller 30 minuter. Kombinationen av vibration och infraröd värme utlöser positiva signaler i kroppen på hormonnivå. Blodcirkulation och lymfflöde förbättras. En kortvarig användning vid akut skada och smärta kan göra underverk.

15 minuter på bädden kostar 300:-

30 minuter på bädden kostar 450:-


Ansiktskur och kristaller


Ansiktskur och kristallhealing

1 timme 850:-



Healy Frekvensterapi

Frekvenser och energimedicin har funnits med i mina behandlingar i många år nu.

Jag har sökt efter en frekvensapparatur länge men inte hittat rätt förrän nu! www.healyworld.net
Jag har sökt efter en frekvensapparatur länge men inte hittat rätt förrän nu! www.healyworld.net Som alltid gör jag investeringar för att jag själv och min familj ska må bra. Om jag dessutom kan använda mig av det i min verksamhet är det en bonus- för mina klienter! Energin i kroppen är mycket kraftfull. Frekvenshealing kommer åt den underliggande obalansen i cellen. Varje obalans vi upplever har sitt energimässiga ursprung och Healy kan komma åt dem med frekvenser.
Jag använder Healy i mina behandlingar på min klinik eller via distansbehandlingar. Healy analyserar obalanser i dina energier och skickar sedan tillbaka vad din kropp visar behov av. Om du befinner dig på min klinik så använder jag elektroder som fästs på handens vrist. Som med alla mina andra behandlingar så inkluderar jag Healy i alla behandlingar om jag upplever att du behöver detta.
Sedan kan man komma för enbart Healybehandlingar.
Under januari-21 har jag utvärderat Healy på inte mindre än 15 personer med 40 behandingstillfällen med spännande resultat. Vi har punktat sömn, ptsd, ångest, depression, smärta, fibro, utmattning mm.
Detta har skett på distans.
Fysiska reaktioner upplevdes av alla. Resultaten talar för sig själva och jag åstadkommer vad jag förutsatt- att kunna hjälpa fler människor till bättre hälsa och lugn.

Är Du terapeut och är intressead av att jobba med Healy? Kontakta mig eller gå in på länken.

Ett behandlingstillfälle kostar 300 kr.

Köp intensiv behandling under 5 dagar för 1250 kr.


Klang Massage

Peter Hess® Klangmassage (kallas ibland även klangterapi) är en unik avslappningsmetod som genom djup avspänning förebygger och motverkar stress, löser upp fysiska och emotionella spänningar och blockeringar, aktiverar kroppens egna självläkande krafter och frigör energi för kreativitet och livsglädje.

Vibrationerna och de mjukt utdragna tonerna från klangskålarna söker sig på djupet och påverkar inre fysiska, psykiska och mentala processer.

Du ligger fullt påklädd på en bred och skön brits, först på mage och sedan på rygg - och om du vill får du en filt på dig. Tibetanska klangskålar (i varierande storlekar) placeras varsamt i olika formationer på och runt omkring din kropp:

 • på baksidan, bland annat på fotsulor - korsrygg - ländrygg - i höjd med solar plexus - skuldror och nacke - längs med vagusnerven.
 • på framsidan, bland annat på mage - längs med vagusnerven - solarplexus - bröstben och händer.

1 timme kostar 850:-


Klassisk Japansk Reiki

Vad är REIKI? Jag skulle vilja beskriva det som en sinnlig beröring som ger och skapar energi. Vi här i väst är inte så vana vid den traditionella kinesiska medicinen. Här talar vi inte om hur viktig vår livsenergi är. Men har vi ingen livsenergi i våran kropp, i organen och vår aura, då mår vi nog inte så bra. Livet rinner ur oss. Därför kan det ju vara bra att fylla på då och då. Kom och få en reikibehandling!

Man ligger påklädd på bänken och jag använder en serie handpositioner. Med mina händer startar jag upp den healande processen och du kan uppleva värme, pirrningar, vågrörelser, kyla, du kan se färger eller bilder för din inre syn. Detta sker när spänningar släpper. 

1 timme kostar 850:-

Kranio sakral terapi

Kraniosakral terapi är en mycket mjuk, varsam och effektiv form av fysisk terapi som behandlar olika snedställningar, låsningar eller begränsningar som orsakar värk, smärta eller annan stress i såväl kropp som själ.

Vad kan behandlas?
Man kan behandla/lindra många av de problem som kan uppstå i kropp och psyke, några vanliga exempel är:

 • axel-, nack- och ryggbesvär
 • huvudvärk
 • ledbesvär 
 • whiplashskador 
 • kronisk smärta 
 • fibromyalgi
 • koncentrationssvårigheter
 • utmattningssymtom
 • magbesvär 
 • nedstämdhet 
 • sömnstörningar 
 • stress

Klienten är alltid påklädd under behandlingen.
Kraniosakral Terapi är förebyggande, behandlande och rehabiliterande.

Behandlingen tar 1 timme.

1 timme kostar 850:-

Pensionärspris 450:-

Studerande 450:-


Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kraftfull aromamassage där vi använder 9 terapeutiska oljor under en och samma behandling. Man arbetar enbart på fötterna och på ryggen. Massagen kan verka mjuk, men det är kraften i oljorna som gör jobbet. Här skapas förutsättningar på djupet för kroppen att släppa spänningar och rätta till obalanser. Immunförsvar, muskler, leder, skelett, senor, hud, kroppsvätskor- oljorna kommer in överallt och kan på så sätt jobba på djupet. 

Behandlingen tar 1 timme och vi kan också erbjuda parbehandling. I samma rum på varsin bänk. Det är mysigt att ta med sin käresta, bästa vän, sitt barn eller förälder eller ditt syskon på en behandling tillsammans.

Parbehandling kostar 1500:-           Singelbehandling 950:-

Det är populärt att köpa presentkort.

Valfritt belopp såklart.

Boka enklast behandling via kontaktformuläret eller ring mig på nummer 0768-670021