top of page

Andullation

Är DU intresserad av ett Andullationssystem för din egen praktik eller privat för din hälsa så är du välkommen att kontakta mig med dina frågor. Och om möjligt, komma och prova systemet. 

Vill du ha mer information om priser och detaljer skickas det via mail. 

Jag är återförsäljare sedan 2017. 

Lite kort information om andullationssystemet :

Andullationsmassage är en behandling som kombinerar vibrationer med infraröd värme. Tillsammans befrämjar detta cirkulationen av blod och lymfa samt påverkar energin i cellerna.

Det som skiljer andullationsmassage jämfört med vibrationer i generella termer är att systemet arbetar med olika vibrationsfrekvenser. 

Dessa frekvenser påverkar i sin tur olika organ och vävnader i kroppen vilket möjliggör positiva effekter på många olika stress- och smärttillstånd. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Eftersom andullationen arbetar med vibrationer och värme skapas det inget obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. Detta innebär att även personer med smärttillstånd i t ex muskulaturen och som har svårt att klara av klassisk massage, kan använda sig av systemet och uppleva det behagligt och avslappnande. Systemet har i många fall en tydlig smärtlindrande effekt på t.ex. rygg- och nackont, huvudvärk, fibromyalgi, ischias och artros.

Fantastiskt effektiv behandling. Måste provas!

bottom of page