Intuition 

24.10.2022

Jag börjar skriva det här blogginlägget innan jag dragit dagens kort. Och jag tror du redan kan gissa vilket kort jag drar??!

I min favoritlek som heter Vision Quest så är intuitionen kopplad till The Grand Mother. Och det är precis det kortet jag drar. Jag är inte förvånad utan känner mig bara så i flödet och med en djup vetskap om att jag är på rätt väg. Och hur kan jag då veta det? Jo för de sista veckorna har jag bara lyssnat till det jag vill kalla min intuition. Kärt barn har många namn så vissa kallar det vår magkänsla, våra inre sinnen, vårt högre jag eller själens sinnen. 

Hur vet jag att det är intuitionen som talar till mig? För mig blir det så att samma sak dyker upp flera gånger men kanske på olika sätt. Att jag inte kan släppa en tanke. Eller att jag använder fler och fler sinnen då jag tänker på eller blir påmind om den här tanken. Om jag funderar på vilken väg jag ska välja tex. Börjar framtiden då visa sig i bilder, att jag hör mig själv tala i ett framtida senario, att jag får en bra känsla då jag ser mig i min framtid. Då vet jag att jag är på rätt väg. 

Och när jag då börjar följa efter, släppa på alla motstånd och följa med strömmen, då går ju allt så lätt. Saker och ting faller på plats. Vi hamnar i Flow. När det är lätt är det rätt!

Lyssna på en bra podd med Agneta Sjödin där hon pratar om intuition.

Ha en fin intuitiv dag nu! // Andrea