Förändring

17.04.2021

Under det här året som gått med social distans och avskildhet så verkar det som om att många haft tid att se över sig själva. Vad gör jag när jag är ensam? Vad omger jag mig med? Vem ringer jag om jag vill prata med någon? Hur mår jag egentligen?

Renovering och förnyelse av vårt space har slagit oväntade rekord, så till den milda grad att virket på brädgårdarna börjar ta slut. 

Men brädgårdarna är en sak. Våra inre brädgårdar då? Hur får de förnyelse och uppfräschning? Har du funderat på det? Jag gjorde ju något till synes knasigt, mitt i pandemin. Jag öppnade upp en shop! En kristallshop. 

Kristallerna har funnits med länge men inte varit så framträdande i min verksamhet. Men plötsligt var det dem som talade till mig och jag kände också att jag själv behövde öka på mitt kunnande om kristaller. Så det har jag verkligen gjort under det senaste halvåret och kristallshoppen har vuxit sig större och större. Och jag utbildade mig så jag kan ge kristallhealing med läggningar av kristallnät och chakrabalanseringar. 

Det jag märkt är att det finns dem som ser stenarna- liksom dras till dem. Och så finns det dem som är helt omedvetna om att det finns kristaller i rummet. Absolut inget intresse.  Men om du är en person med ett nyligt intresse för kristaller och stenar så vet jag att du letar nytt virke! Virke som lyfter och hjälper dig att stärka och bibehålla din vibe. För den där viben är viktig att vi håller hög. Att vi omger oss med personer och saker som skapar vår vibe och får oss att må bra. Kristaller bär med sig energi som vi på ett energiplan kan känna av. Så om du har lyssnat på den lilla känslan inom dig- att jag behöver en kristall- då är jag stolt över dig! Det betyder att din resa har börjat. Du är en person av det rätta virket!

// Andrea