Lägg märke till detaljerna

18.06.2021

Igår var en speciell dag. Jag började dagen med att ta av mig mitt kraftsmycke för att byta ut det mot ett annat. Tänkte att det passade mina kläder och det sinnelag jag trodde jag hade. Jag var vaken 4:30 och satt och ritade. Det som "doodlades" fram var en elefant som jag blev riktigt nöjd med. Tänkte inte mer på det men ganska snart började dagen ta en vändning till det sämre. Mina ögon var inte med på tåget utan det kändes ok så länge jag tittade på en punkt, men då jag var uppe och rörde mig kändes det som om de inte hängde med. Jobbigt, frustrerande och jag blev mest liggandes i soffan. Sov faktiskt en del vilket jag inte brukar göra på dagarna. 

På eftermiddagen började reflektera över mitt agerande och mina känslor. Jag var irriterad över de kläder jag valt för dagen, och halsbandet. De gav mig inte alls den kraft jag trott den skulle göra. 

Idag är mitt smycke tillbaka- som faktiskt är unikt då det är kanaliserat och skapat ur den kanaliseringen! Elefanten viker inte från sitt mål. De plöjer genom djungeln och behöver inte stoppa för någon. Det är min healingväg det! 

Elefantenergi!

//Andrea🪶