Nygammalt

11.04.2021

Jag älskar att förnya, göra om, förbättra och tillföra en ny vibe! Viben är otroligt viktig för att du skall vilja hänga med mig. Att bibehålla en skön, varm, spännande och respektfull vibe verkar jag har lyckats med i mer än ett decennium. Fick just en rekommendation där jag blev upplyst om detta. Det är en ynnest och jag är ödmjuk inför allt detta.  Jag är så tacksam över att få följa allas våra resor genom livet. 

Det går upp och det går ner. Ingenting består. Varje dag är en ny dag. Varje gång jag träffar dig är unik. Tillsammans skapar vi nya förutsättningar för att vi ska kunna leva i balans och harmoni med livet. Det händer saker på insidan, likväl som på utsidan. Och hela tiden måste vi skapa nya förhållningssätt för att bibehålla och stärka vår persona. 

Det kommer ständigt nya rön om hälsa och välmående. Det gäller att hänga med lite i svängarna och välja rätt vägar. Vissa saker kommer alltid att finnas med så som den kranio sakralaterapin. Oljorna har funnits med i många år och kommer att fortsätta göra så. Och det nyaste just nu är frekvensterapin med Healy. 

Vilket sätt jag än väljer att stärka dig med- så är mitt mål att du ska gå härifrån med ny energi och fina insikter. Vi behöver positiv input i dessa dagar då många kämpar i ensamhet. Ett  positivt forum. En vacker bild. Ett ord på vägen. 

Indigenous Hummingbird aka Andrea