Verklighetens Post Covid-19

11.06.2021


Hej, Andrea här. Eller iallafall en spillra vad jag en gång var. Det har snart gått 1 månad sedan jag blev sjuk. Jag har legat inne på sjukhus för att få hjälp med syresättningen. Nu är jag hemma och har börjat en resa påväg tillbaka till "mitt" liv. 

Jag är en healer som just nu behöver healas. 

Hur tror du att det känns att smaka på de orden? Tanken har slagit mig att jag aldrig kommer att kunna jobba som jag en gång gjorde. Det är ingen som vet i dags läget hur länge detta kommer att ta och hur bra jag kommer att bli igen. 

Status just nu är på riktigt! This is da shit! Fuck Covid liksom!

Jag har haft en tuff vecka med bakslag då viruset blossade upp igen efter avslutad medicinering med dunderkur av bla kortison. Så tyvärr blir det som att börja om lite. Fortfarande lite feber idag men vid gott mod.

För här om dagen hände det! Då hände det jag inte visste att jag väntade på. Från att ha varit helt tom, som ett skal, kopplade jag upp mig igen! Eftersom jag inte är religös åt något håll, men väldigt andlig, så har jag fortfarande inte något namn på det. Jag vill nog kalla det "Creator". Skaparen- men det låter så högtravande. Ok, the spirit within. Ja men visst, vår andlighet. Anden! Och den är kopplad till allt och Univerum och allt. Ok, så flummigt men nu är det sagt! 

Jag öppnade upp igen- big time. Något (och jag vet vad) blev min katalysator. Det jag behövde för att komma igång igen. Och igång kom jag. Att möta och prata med sin ande är helt fantastiskt. 

Du kan kalla det ditt högre jag om du vill?

Jag blev uppmanad att gå in i mig själv och be den berätta min själshistoria. Vad behöver jag veta för att bli frisk? Och kanaliseringen blev en ny behandlingsform som jag ska göra nu i 3 dagar, med 2 speciella oljor och med unika grepp. 

WOW! 

Vilket flöde. Vilken själsröst vi har inom oss. Jag hade sån tillit. När min man kom hem från jobbet var det han som fick äran att utföra behandlingen på mig. "-Pratar din själ engelska" undrade Bosse. Haha, ja det gör den faktiskt. Det hände massor under behandlingen och efteråt var till och min lilla svaga röst starkare. Nu ska vi göra detta i 3 dagar. Sen får vi se vad som ska ske och hur jag mår.

Jag har insett att jobba- det kommer jag inte att göra på länge än. Inte så som jag gjorde förr iallafall.

MEN i dagens virtuella värld kommer jag att göra allt jag kan för att synas, höras och finnas där för er alla. Som ni ser har jag tagit bort sidan med behandlingar helt. 

Jag kommer att fokusera på 

  • virtuella kurser.
  • blommor
  • Young Livings eteriska oljor
  • Healy
  • Andullationsbädden

Och detta är mitt mål just nu! Att ens kunna jobba lite. 

Jag är så innerligt tacksam för alla NI TROGNA KLIENTER som nu står utanför min dörr med syresättningsmätare, blommor, mat och presenter. 🙏🏽 

Ni healar mig!

🪶 Andrea