Mediumskap

Har du förlorat någon? 

Jag har förstått att ett möte med den andra sidan kan skapa helande och lugn för dem som blir kvar i en nattsvart sorg. 

Att mista någon är det värsta man kan vara med om. Jag förlorade min pappa för fyra år sedan och då började jag fundera på om det var dags att ta tag i mitt mediumskap. Sagt och gjort och nu är jag här och erbjuder för första gången mediala sittningar. 

Vad händer under en sittning?

Om du som jag tror att vi kan kommunicera med våra bortgångna så gör man det under en sittning. Jag kontaktar och bjuder in själarna att närvara. En sittning skall vara bevisande och upplyftande. Man kan aldrig styra över vem som kommer igenom. Vill man kan man ha med sig ett föremål som tillhört personen så man kan göra en energiavläsning. Själarnas budskap är ofta tröstande och upplyftande. 

För mig handlar det om att ta de bilder, ord eller förnimmelser de ger mig och omvandla till ord och sammanhang som du förstår. Ibland kan det kännas oklart i början, men efter en vecka så trillar poletten ner och du förstår vad de har syftat på. 

Jag möter dig i en lugn och trygg miljö i min studio i södra Stockholm. Eller om du vill kan vi ses via FaceTime. En sittning tar ca 1,5 timme med samtal innan och efter. Jag följer också upp efter en vecka.

850:- 

Avbokning

Avbokning som sker senare än 24 timmar före bokad tid debiteras halva priset. Ej avbokad konsultation räknas som förbrukad konsultation och debiteras med fullt pris.Jag har valt att vara medlem i Mediumförbundet då jag är företagare och tar mitt mediumskap på allvar. Jag följer förbundets etiska riktlinjer och rekommendationer,

Mitt företag innehar F-skattsedel.