Vägledning med kort - virtuellt (covidanpassat)

3 kort vägledning.

Min iuntuition är kraftfull och skapar läsningar som ger dig vägledning i livet och de situationer du utsätts för. Man kan också ställa specifika frågor. Jag började tolka kort 2017 och har sedan tagit det till en ny nivå. Jag börjar med att läsa av kortet energimässigt. Det finns en anledning till varför du drar det kort du gör. Vad är det du behöver höra?

Läsningar görs via telefon eller FaceTime så får du direkta budskap.

På distans spelas det in och jag skickar dig en ljudfil och bilder på kort och detaljer som dyker upp i läsingen. 

För att boka en läsning ringer du mig och kommer överens om en tid då vi ses. 

Betalning görs innan jag gör din läsning. Boka via att ringa mig 0768-670021 eller via formuläret nedan. 

450:-


Årsläsning.

En omfattande läsning som löper över det kommande året. 13 korts läggs och tolkas. Jag läser alltid av korten energimässigt först utan att titta på dem. Sedan vänder vi upp dem och fortsätter tolkningen. 

Det 13 kortet bär läggninges tema.

Boka en tid för din läsning eller att få den på distans. Jag skickar alltid ljudfil och bilder på hela läsningen som du kan lyssna på många gånger. Vid läsning på distans Swishas pengar innan jag gör läsningen. 

Boka via att ringa mig 0768-670021 eller via formuläret nedan. 

899:-


Energimålning.

En energimålning är en bild av din energi just nu. Vad är det som stoppar din energi? Vad behöver du uppmärksamma i ditt energifält? Varför har du ont?  Vilket chakra behöver jag stärka? Målningarna sker via ett samtal via telefon eller FaceTime. Allt på distans. Jag skickar dig sen din bild och ljudfil. 

Boka via att ringa mig 0768-670021 eller i formuläret nedan. 

450:-

Läsningar

LÄR DIG TOLKA KORT- Virtuell kurs

Lär dig tolka kort den här kursen får du grundläggande kunskap i att känna av energier, intuition och orakelkort. 

Du kommer också att utvecklas på ett personligt plan då det kommer till att hantera och balansera dina egna och andras energier. Detta är i min värld en stor del i dagens stora problem av depressioner och utbrändhet.
Vi kommer att ses via Messenger eller FaceTime vid tre tillfällen. Mellan tillfällena finns tid att öva.

Det här kommer du få lära dig:

-Viktiga saker att tänka på innan du går in i energiarbete

-Balansera dig själv.

-Öppna upp och stänga ner.

-Etik och moral.

-Hur du utvecklar din intuition.

-Olika sätt att öva upp din intuition.

-Hur du använder orakelkort.

-Olika sätt att lägga korten.

-Symbolik


Du kommer att få välja en kortlek som du kommer att jobba med och som blir din egen.


Kursen kostar 1550:- med kompendium och kortlek.
Tidsåtgång 3*2 timmar

Boka via formuläret eller ett samtal till 0768-670021
I dessa tider håller jag även kursen virtuellt!


TJEJKVÄLL-virtuell upplevelse

Bjud in några vänner! 

Gör något roligt, spännande och annorlunda. Bjud in några vänner och låt mig tolka kort åt er. Vi behöver ca 2 timmar. Alla får dra kort. Kanske har man en fråga man vill ha svar på eller så vill man bara ha vägledning för livet, just nu. Ge gärna bort med presentkort!

Kostnad 1250:- för 2 timmar.

Boka via ett samtal till mig på 0768-670021 eller via formuläret ovan.