Vägledning med kort

Tre kort 

Min intuition är kraftfull och skapar läsningar som ger dig vägledning i livet och de situationer du utsätts för. 

Man kan också ställa specifika frågor. Jag började tolka kort 2017 och har sedan tagit det till en ny nivå. Jag börjar med att läsa av kortet energimässigt. Dvs utan att titta på det. Det finns en anledning till varför du drar det kort du gör. Vad är det du behöver höra? Sedan vänder vi upp kortet och tolkar det ytterligare en gång.

Läsningar görs via telefon, Messenger eller Zoom, så du får direkta budskap.

På distans spelas de in och jag skickar dig en ljudfil och bilder på kort och detaljer som dyker upp i läsingen.

För att boka en läsning ringer du mig och kommer överens om en tid då vi ses.

Har du möjlighet kan du naturligtvis möta mig i min studio i södra Stockholm.

Betalning görs innan jag gör din läsning. Pris 550:- för 3 kort.

Årsläsning

En omfattande läsning som löper över det kommande året. 13 korts läggs och tolkas. Jag läser alltid av korten energimässigt först utan att titta på dem. Sedan vänder vi upp dem och fortsätter tolkningen.

Det 13 kortet bär läggninges tema.

Boka en tid för din läsning eller att få den på distans. Jag skickar alltid ljudfil och bilder på hela läsningen som du kan lyssna på många gånger. Vid läsning på distans Swishas pengar innan jag gör läsningen.

Pris 950:-

Energimålning

En energimålning är en bild av din energi just nu. Vad är det som stoppar din energi? Vad behöver du uppmärksamma i ditt energifält? Varför har du ont? Vilket chakra behöver jag stärka? Energimålningar är något som vuxit fram över tid. Jag använder akvarellkritor som jag sedan blandar upp med vatten så färgerna vackert gifter sig med varandra.

Målningarna sker via ett samtal via telefon, Messneger eller Zoom. Detta kan jag göra både på distans och vid ett fysiskt möte. Jag skickar dig sen din bild och ljudfil.

Pris 450:-